Search
Close this search box.

مدل‌های کامپوزیت دیوار برای مکان‌های مختلف

فهرست

کامپوزیت دیوار یکی از محبوب‌ترین پوشش‌ها برای دیوار در بخش‌های داخلی و نمای خارجی ساختمان‌ها به شمار می‌آید. این پوشش از ترکیب چند ماده تشکیل شده و با توجه به بهره‌گیری از مواد ماکروسکوپی بسیار مستحکم و مقاوم است. برای دیوارپوش‌های کامپوزیتی از روکش‌های مختلفی از جمله سنگی، چوبی، استیل، فایبرگلاس، آلومینیوم و… استفاده می‌شود. در این مقاله با برخی از مدل‌های مختلف این دیوارپوش‌ها و مکان‌های مورد استفاده هر یک از آن‌ها، بیشتر آشنا خواهید شد.

کامپوزیت دیوار

آشنایی با دیوار پوش کامپوزیت

دیوار‌ پوش کامپوزیت یکی از رایج‌ترین متریال‌ها در طراحی داخلی ساختمان است که به منظور پنهان کردن ایرادات دیوار و اجرای دکوراسیون در سبک‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دیوارپوش از ترکیب مواد ماکروسکوپی مانند سیمان، رزین و چسب تهیه شده است که باعث ایجاد سطوحی مقاوم در برابر رطوبت، ضربه، حریق و… می‌شود. با توجه به این ویژگی‌ها، از آن‌ها اغلب در مکان‌های مرطوبی مانند حمام و سرویس بهداشتی استفاده می‌شود.

کامپوزیت دیوار

انواع کامپوزیت دیوار

انواع کامپوزیت‌ دیوار با توجه به ویژگی‌هایی که دارند در مکان‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

دیوار پوش کامپوزیت مدل آلومینیومی

در تولید این دیوارپوش‌ها از لایه‌های آلومینیومی استفاده شده که سطح استحکام و مقاومت آن‌ها را افزایش داده است. دیوارپوش‌های کامپوزیت مدل آلومینیومی در رنگ بندی‌های متنوع و با قیمتی مقرون به صرفه عرضه می‌شوند. این‌گونه دیوارپوش‌ها اغلب در دیوار خارجی ساختمان کاربرد دارند و همچنین به منظور نوسازی و مرمت ساختمان‌های قدیمی استفاده می‌شوند. البته از این پانل‌ها در دکوراسیون داخلی برای سقف و دیوارها نیز بسیار استفاده می‌شود.

مطالعه بیشتر:  تولید کنندگان خارجی ورق کامپوزیت

کامپوزیت دیوار

دیوار پوش کامپوزیت مدل چوبی

برای ساخت این مدل دیوارپوش اغلب از روکش تخته مصنوعی استفاده می‌شود. ورق کامپوزیت دیوار چوبی معمولاً چند لایه بوده که از اتصال دو پانل نازک به یک لایه ضخیم مرکزی ساخته شده است. دیوارپوش‌های چوبی معمولاً برای نمای داخلی ساختمان از جمله دیوار پشت تلویزیون کاربرد داشته و جلوه‌ای زیبا به محیط می‌بخشند.

دیوار پوش کامپوزیت مدل فایبرگلاس

دیوارپوش‌های فایبرگلاس بسیار انعطاف‌پذیر و نازک هستند و از متریال رزین پلی استر ساخته شده‌اند. از این دیوارپوش‌ها می‌توان بر روی دیوارهای بتنی و چوبی استفاده کرد. این مدل دیوار پوش کامپوزیت از قابلیت تمیز شوندگی بالایی برخوردار بوده و جهت نصب در سرویس بهداشتی، حمام، رستوران، اتاق‌های بیمارستان، کلاس‌ها و… بسیار مناسب است.

دیوار پوش کامپوزیت سنگی

چنانچه به سبک‌های روستیک جهت دکوراسیون داخلی ساختمان‌ها علاقمند باشید؛ کامپوزیت دیوار سنگی، گزینه مناسبی برای این امر خواهد بود. این‌گونه دیوارپوش‌ها دارای طرحی همانند سنگ‌های طبیعی همچون مرمر و آنتیک هستند که نمایی زیبا به دیوارهای داخلی ساختمان می‌بخشند. وزن سبک و تنوع در طرح‌های مختلف این دیوارپوش، باعث محبوبیت هرچه بیشتر آن در نمای داخلی و خارجی ساختمان‌ها گردیده است.

دیوار پوش کامپوزیت مدل فولادی

از دیوارپوش‌های کامپوزیت فولادی بیشتر در کارگاه‌ها، انبارها، سردخانه‌ها، اتاق‌های تهویه مطبوع و… استفاده می‌شود.

جمع‌بندی در مورد کامپوزیت دیوار

در این مقاله مدل‌های مختلف دیوار پوش کامپوزیتی را معرفی کردیم و دریافتیم که هر یک برای چه مکان‌هایی مناسب هستند. جهت سفارش و خرید کامپوزیت دیوار در مدل‌ها و طرح‌های مختلف با قیمت اقتصادی، می‌توانید به سایت پرمیوم باند که از بزرگ‌ترین مراکز تولید کننده دیوارپوش‌های کامپوزیتی در کشور است مراجعه کنید.

مطالعه بیشتر:  علل آسیب نمای ساختمان و راه های پیشگیری
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده‌ی تمام نظرات

مقالات برتر

آخرین مقالات