پوشش نمای ساختمان با آلوباند
از نمای آلوباند برای پوشش سطح ساختمان استفاده میکنند. پانلهای کامپوزیت آلومینیومی از دو ورق آلومینیومی نازک ساخته شدهاند که به یک هسته غیر آلومینیومی مانند پلیاتیلن یا مواد معدنی چسبیدهاند. این پانلها سبک، بادوام و انعطافپذیر هستند که نصب و نگهداری آنها بهراحتی امکانپذیر است. آنها همچنین در رنگها، طرحها و پرداختهای مختلفی مانند مات، نانو، چوب، آینهای، گرانیت و هفترنگ تولید میشوند. فارغ از بحث ویژگیهای ساختاری، مقرونبهصرفه بودن قیمت ورق آلوباند شیراز یکی دیگر از موارد عمدهای است که باعث شده این متریال بیشتر به عنوان نما پوش به کار رود.
نمای آلوباند انتخابی عالی برای ساختمانهایی است که در مناطق گرم واقع شدهاند. این نوع نما به دلیل مقاومت بالا و خاصیت عایق حرارتی خوب، بهویژه برای مناطقی با آبوهوای گرم و خشک یا گرم و مرطوب مناسب است. ویژگیهای آلوبوند باعث میشود ساختمان در برابر گرما محافظت شده و دمای داخلی آن خنکتر بماند. این مزایا، آلوباند را به گزینهای ایدهآل برای سازههایی تبدیل میکند که نیاز به مقاومت در برابر شرایط آبوهوایی گرم دارند.
از کاربردهای اصلی ورق کامپوزیت آلوباند، استفاده از آن در نمای ساختمان است. ورق کامپوزیت آلوباند به دلیل خصوصیاتی مثل سبکوزن بودن، مقاومت در برابر باران اسیدی، تنوع رنگبندی بالا، طرحبندی و غیره در نمای ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد.
نمای ساختمان در معرض آلودگیها، بارندگیها و تابش نور خورشید است و نیاز به یکلایه محافظتی دارد که با استفاده از ورق کامپوزیتی آلوباند، میتوان این پوشش محافظتی را ایجاد کرد و مانع از آسیب به سطح خارجی و داخلی ساختمان شد.
کاربرد آلوباند در نمای داخلی
با توجه به ارزنده بودن قیمت ورق آلوباند شیراز، این محصول در بخش نمای داخلی ساختمان هم بسیار به کار برده میشود. البته نوع ورقهای آلوباندی که در بخش داخلی نما استفاده میشوند عمدتاً ضخامت کمتری داشته و به همین دلیل از قیمت پایینتری هم برخوردار هستند.
ورق آلوباند در نمای خارجی
مجموعه پرمیوم باند، کامپوزیت آلوباندی که در نمای خارجی استفاده میشود را معمولاً از هسته ترموپلاستیکی و دولایه آلومینیوم ضخیم عرضه میکند. هدف از بهکارگیری این مواد اولیه در اصل افزایش میزان مقاومت و طول عمر متریال در برابر عوامل محیطی مخرب است.
به این نکته هم باید اشاره کنیم که جنس هسته میانی این متریال از نوع LOW DENSIYU یا همان کم چگال است. یکی از خصوصیات بارز این هسته میانی، سمی نبودن و همچنین مقاومت مطلوب آن در برابر حرارت است. اگر به تاریخچه کاربرد ورقهای آلوباند کامپوزیت پرمیوم باند دقت کنید، متوجه میشوید که این متریالها بیشترین میزان مقاومت در برابر انتشار آتش را داشته و عمدتاً در سازههای خاص و گرانقیمت نیز استفاده میشوند.
کاربرد کامپوزیت آلوبوند در پارتیشنسازی
ادارات و ساختمانهای تجاری مختلف از پارتیشن برای بهینهسازی فضای شرکت خود استفاده میکنند. این پارتیشنها به صورت عمودی و افقی چیده میشوند و سطح فضا را افزایش میدهند.
استفاده از ورق کامپوزیت آلوباند برای پارتیشنسازی هم بسیار رایج است. کمک این ورق برای ساخت پارتیشن، در ترازکردن سطوح است که محیط را صاف و یکدست میکند تا محیط پارتیشنبندی شده عالی و جذاب به نظر برسد.
در صنعت ساختوساز، پارتیشنبندی اصولی ساختمانها از اهمیت بالایی برخوردار است، به همین علت بسیاری از مدیران پروژه به جهت مقاومسازی و همچنین افزایش زیبایی تریم داخلی از ورقهای آلوبوند استفاده میکنند.
حضور مؤثر کامپوزیت آلوبوند در سقف کاذب
کاربرد دیگر کامپوزیت آلوباند برای طراحی داخلی ساختمانها، در سقف کاذب است. این ورقها از هسته پلیاتیلن تشکیل شده و به همین دلیل مقاوم در برابر حرارت هستند؛ همچنین با دارابودن خواص مکانیکی، مقاومت در برابر گردوغبار و مقاومت در آبوهوای مختلف، مناسب برای استفاده در طراحی سقف کاذب نیز هست. به علت روکش عایق حرارتی که این متریالها دارند، استفاده از آنها به عنوان سقف کاذب مانع از نفوذ هوای سرد از طبقات بالایی میشود!
استفاده و کاربرد آلوبوند در تابلوهای تبلیغاتی
ورقهای کامپوزیتی که توسط پرمیوم باند تهران و سایر شعب کشور عرضه میشوند، به علت داشتن کیفیت ساخت بسیار بالا عمدتاً در ساخت تابلوهای تبلیغاتی هم به کار میروند. اما در این میان ورق کامپوزیتی آلوباند بنا بر برخی ویژگیهای ساختاری خاص، بیشتر از سایر ورقهای کامپوزیتی در تابلوهای تبلیغاتی استفاده میشود.
مجموعه مواد اولیه بهکاررفته در ورق، آن را برای نمایش تابلوهای تبلیغاتی ایدهآل کرده است و در برابر هر گونه شرایط آبوهوایی نیز مقاوم است. تابلوهای تبلیغاتی که بهواسطه حضور کامپوزیت ALUBOND ساخته میشوند، نسبت به سایر تابلوهای تبلیغاتی سبکتر بوده و در عین حال مقاومت بسیار بیشتری دارند. این دسته از تابلوها در برابر اشعه فرابنفش خورشید بسیار مقاوم بوده و به علت داشتن خاصیت پاکسازی خودکار از طول عمر بالاتری برخوردار هستند.
بهکاررفتن کامپوزیت آلوباند در انواع ساختمان
با توجه به ویژگیهای مکانیکی و ساختاری منحصربهفرد و همچنین مناسببودن قیمت ورق آلوباند شیراز، این نوع از متریالهای کامپوزیتی در سازههای متنوعی در حال استفاده است:
- نمای بانکها
- نمای سازههای شهرداری
- نمای ساختمانهای خدماتی و تجاری
- نمای انواع جایگاههای سوخت
- نمای بیمارستان و مراکز بهداشتی
مزایای استفاده از کامپوزیت آلوباند در ساختمانسازی
علاوه بر مستحکمسازی بخش خارجی و داخلی نمای ساختمانها، حفظ زیبایی و برخی جلوههای بصری در این سازهها از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل این روزها شاهد استفاده عمده پانلهای کامپوزیتی آلوباند در نمای سازههای لوکس و شیک هستیم! در ادامه به صورت مفصل در مزایای بهرهگیری از این متریال در صنعت ساختوساز صحبت خواهیم کرد.
برخی از مزایای استفاده از ورق کامپوزیت برای نمای ساختمان عبارتاند از:
- ایجاد ظاهری مدرن و جذاب در طراحی ساختمان
- محافظت از ساختمان در برابر شرایط آبوهوایی مختلف مانند باران، برف، باد و تغییرات دمایی
- پیشگیری از کثیف یا لکشدن نمای ساختمان در اثر نشت آب یا تجمع گردوغبار روی آن
- بهبود عایق حرارتی و افزایش بهرهوری انرژی ساختمان با کاهش هدررفت حرارت
- جلوگیری از انتشار شعله یا دود و افزایش مقاومت و ایمنی ساختمان در برابر آتش (بسیار بعید است که این نوع مواد در نمای ساختمان آتش بگیرند، اما حتی اگر این اتفاق بیفتد، محیطزیست را آلوده نخواهند کرد.)
- کاهش آلودگی صوتی و جلوگیری از انتقال صدای بیرون به داخل ساختمان
- قابلبازیافت و سازگار با محیطزیست؛ زیرا میتوان از آن استفاده مجدد کرد یا بدون آسیب رساندن به طبیعت آن را دور انداخت.
- امکان اجرای طراحیهای خلاقانه و انعطافپذیر، زیرا میتوان این ورقها را به الگوها و جلوههای مختلف تغییر شکل داد.
- انعطافپذیری در نمای آلوباند؛ زیرا میتوان لبههای نمای کامپوزیت تا ۱۳۵ درجه با ابزارهای مناسب زاویه ایجاد کرد که این ویژگی برای اکثر مواد مانند سنگ و شیشه امکانپذیر نیست.
- مقاوم در برابر ضربه
- در طول زلزله نمای آلوباند، لرزش را بهخوبی جذب میکند و ازآنجاکه نمای کامپوزیت به طور کامل به ساختمان متصل نیست؛ احتمال سقوط نمای کامپوزیت در این شرایط بسیار کم است.
- نصب آسان و راحت آن روی ساختمان
۱– مقاومت در برابر شرایط محیطی
بعد از ارزنده بودن قیمت ورق کامپوزیت شیراز، بزرگترین مزیت این نوع متریال کامپوزیتی داشتن مقاومت بالا است. در واقع سالانه هزینهی بسیار هنگفتی بابت تعمیر و سرویس بیرویه نماهایی با متریالهای غیر از ورق کامپوزیت میشود اما در مقابل آن دسته از سازههایی که از پنلهای کامپوزیتی آلوباند در نمای خارجی استفاده کردهاند، همواره کمترین هزینهها را از بابت سرویس و نگهداری نماپوش متحمل میشوند! علت اصلی این امر کیفیت بالای مواد سازنده و بیشترین بازه مقاومتی متریال در برابر عوامل محیطی مخربی همچون آلودگی، موجودات خورنده، اکسایش و رطوبت است!
۲– وزن سبک و سهولت در نصب و اجرا
در حالت معمول وزن کامپوزیتهای آلوباند حدود ۲.۷ کیلوگرم است. در مقایسه با سایر ورقهای کامپوزیتی میتوان ثابت کرد که آلوبوند وزن کمتری دارد. سبکی وزن کامپوزیت ALUBOND علت اصلی نصب و اجرای راحت و ساده این پانل به عنوان نماپوش و متریال پوششی در دکوراسیون داخلی است. طبق تحقیقات صورتگرفته وزن ورق کامپوزیت شیراز آلوباند نسبت به ورق فولادی حدود بیش از ۶۰ درصد سبکتر است! بهطورکلی نمای آلوباند بین ۵ تا ۸ کیلوگرم در هر مترمربع وزن دارد که بسیار کمتر از سایر مواد مورد استفاده برای نمای ساختمان است.
البته تخصص و مدیریت زمان، تیم نصاب و اجراکننده نیز در پروسه پیادهسازی این متریال در سازهها نقش بسیار پررنگی در بهروری این مزیتها دارد.
۳- قیمت اقتصادی و مقرونبهصرفه
بحثی که در مدیریت هزینهها برای مدیران پروژه ساختوساز بسیار مهم و حیاتی است، قیمت ورق کامپوزیت آلوباند است. خوشبختانه به علت وجود برخی شرکتهای معتبر همچون پرمیوم باند، این متریالها با بالاترین کیفیت ساخت و نازلترین قیمت به بازار عرضه میشوند.
۴- سازگاری بیشینه با محیطزیست
ورقهای کامپوزیتی آلوباند ترکیبی از متریالهای سازگار با محیطزیست هستند. به عبارتی نوع مواد فلزی و چوبی که در این پانلها استفاده میشود؛ کمترین میزان آسیب به محیط زیست را دارند.
۵- حمل و نقل ساده به دلیل سبک بودن پانلها
کامپوزیت آلومینیوم بهعنوان یک ماده سبک طبقهبندی میشود. وزن آلومینیوم در حدود ۲٫۷۰ کیلوگرم است، در حالی که برای فولاد معمولی این میزان به حدود ۸۰٫۷ کیلوگرم میرسد؛ درواقع تقریبا ۶۵٪ از فولاد سبکتر است که آن را برای سیستمهای پوشش خارجی مناسبتر میسازد.
۶- مقرون به صرفه بودن
قیمت ورق آلوباند شیراز برای نما نسبتا پایین و مناسب است. اتصال آنها به بدنه ساختمان به نقاط ثابت زیادی نیاز ندارد؛ این کار به صرفهجویی در هزینهها نیز منجر میشود.
نصب و نگهداری ورق کامپوزیت آلوباند
نصب ورق کامپوزیت آلوباند برای نمای ساختمان کار سادهای نیست و به ابزار مناسب، مهارت کافی و اقدامات ایمنی نیاز دارد. پنلهای ورق آلوباند مورد نیاز باید با توجه به طراحی و ساختار ساختمان اندازهگیری شوند، برش بخورند و شیارهای آنها شکل بگیرد و درنهایت کار مونتاژ آنها روی ساختمان ایجاد شود. همچنین باید زیرسازی، پروفیلها و بستها را برای پشتیبانی از پانلهای ورق آلوباند نیز نصب کرد. برای جلوگیری از نشت آب و تجمع گردوغبار هم باید شکافها و درزهای بین پانلها را بست.
بنابراین، توصیه میکنیم از یک نصاب حرفهای کمک بگیرید که در این زمینه تجربه و تخصص کافی دارد. یک نصاب حرفهای میتواند بهدرستی نصب آنها را انجام دهد و با حفظ ایمنی به کارآمدی این نماها کمک کند.
روشهای نصب کامپوزیت آلوباند
انواع ورق کامپوزیت اعم از ورق کامپوزیت پرمیوم، ورق کامپوزیت آلوباند و… با استفاده از روشهای نوین و پیشرفته در پروژههای مختلف نصب و اجرا میشوند. قبل از اینکه روشهای اصلی نصب ورقهای کامپوزیتی را معرفی کنیم و همچنین در بسیاری از مواقع، هزینههای نصب و اجرا به صورت جداگانه از قیمت ورق کامپوزیتی محاسبه میشوند.
بسیار عالی ولی قیمت ها عنوان نشده
سلام وقت بخیر
به علت تغییرات نرخ ارز قیمتها دائما در حال بروزرسانی هستند
برای اطلاع از قیمت لحظهای میتوانید با شمارههای ذیل تماس بگیرید و نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید.
۰۷۱۳۷۱۷۵۳۰۱ – ۰۹۱۷۷۱۴۴۶۵۶