ورق کامپوزیت و خرید و قیمت ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت یک ماده پیشرفته ساختمانی است که از ترکیب دو یا چند ماده مختلف تشکیل شده است. ورق‌های کامپوزیت به دلیل ویژگی‌های متعدد از جمله سبکی، استحکام بالا، مقاومت در برابر ضربه و … مورد استفاده قرار می‌گیرند. ورق‌های کامپوزیت اغلب از ترکیب ماتریس پایه و تقویت‌کننده‌ها ساخته می‌شوند.

  1. ماتریس پایه: معمولاً یک ماده پلیمری است که وظیفه‌ی انتقال بار و نگهداری تقویت‌کننده‌ها را دارد. انواع آن شامل رزین‌های اپوکسی، پلی استر، پلی‌اتیلن، و پلی‌پروپیلن و … است.

  2. تقویت‌کننده: این بخش، از موادی مانند الیاف شیشه، کربن و یا الیاف طبیعی همچون چوب تشکیل شده است. این مواد به کامپوزیت‌ها استحکام مکانیکی بالا، مقاومت در برابر ضربه و سختی می‌بخشند.

فهرست مطالب

قیمت ورق کامپوزیت

قیمت ورق کامپوزیت متغیر است و به عوامل مختلفی همچون هسته اصلی، پوشش، ابعاد و اندازه ورق‌ها بستگی دارد؛ به همین جهت نمی‌توان به طور دقیق قیمت ورق کامپوزیت را بیان کرد. 

ورق های کامپوزیت پرمیوم باند در رنگ‌بندی، طرح‌بندی و ابعاد مختلف، طراحی و به بازار عرضه می شوند. مشتریان با‌توجه به ویژگی‌ها و کاربردهایی که مدنظر دارند؛ می‌توانند ورق کامپوزیت مناسب خود را تهیه نمایند. در ادامه‌ به بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت کامپوزیت می‌پردازیم.

لیست قیمت ورق‌های کامپوزیت پرمیوم باند در سال ۱۴۰۲

انواع مختلف ورق‌های کامپوزیت پرمیوم باند قیمت‌های متفاوتی دارند و عواملی همچون قطر و ضخامت ورق، رنگ، طرح، برند تولید کننده، کیفیت و … روی قیمت تاثیر می‌گذارند. همچنین با در نظر گرفتن اینکه مواد اولیه لازم برای ساخت ورق از خارج کشور وارد می‌شود و با توجه به تغییرات نرخ ارز، قیمت کامپوزیت نما همواره با تغییرات همراه است.

اولین شاخص مؤثر بر قیمت کامپوزیت پرمیوم باند، قطر آن است. این ورق در ضخامت‌های ۴ میلی متری طراحی می‌شود و ضخامت پوسته آلومینیوم روی ورق از ۰٫۱۵ تا ۰٫۶ میلی‌متر موجود است.

با توجه به نوسانات قیمت خواهشمندیم جهت اطلاع از قیمت های روز کارخانه با شماره‌های ذیل تماس حاصل فرمایید:
۰۷۱۳۷۱۷۵۳۰۱
۰۹۱۷۷۱۴۴۶۵۶

ردیفنام ورقکلاس ورقضخامت کلهرمترمربع
۱ورق shine-gloss 4mm
(فقط جهت تابلوهای تبلیغاتی)
TABLO4MM4.260.000
۲ورق دابل پلی استر با ضمانت ۱سال نمای خارجی و ۱۵ سال نمای
(۱۲۸-۱۲۶-۱۲۱- داخلی) کد ۱۰۱
Excellent4MM4.840.000
۳ورق Economy اقتصادی۴MM5.070.000
۴ورق مات/متالیک پوسته ۰٫۳Excellent4MM6.270.000
۵ورق مات/متالیک پوسته ۰٫۵Excellent4MM8.390.000
۶ورق نانو/ های گلاس نسل جدیدکامپوزیت ۰٫۳ (Nano high gloss)Nano
high gloss
4MM6.500.000
۷ورق نانو/ های گلاس نسل جدیدکامپوزیت ۰٫۵ (Nano high gloss)Nano
high gloss
4MM8.680.000
۸ورق‌های گلاس
نسل جدید کامپوزیت (SP- high gloss)
shine4MM5.300.000
۹ورق پرمیوم باند خش دار رنگ نقره ای و طلایی
(کد ۳۲۲,۳۲۳)
مات۴MM5.790.000
۱۰ورق پرمیوم باند خش دار رنگ نقره ای و طلایی ۰٫۳
(کد ۳۲۲,۳۲۳)
مات۴MM7.290.000
۱۱ورق آینه‌ای طلایی و معمولی (کد ۳۲۴ و ۳۲۵)براق۴MM5.490.000
۱۲ورق آینه‌ای معمولی ۰٫۳ (کد ۳۲۴)براق۴MM7.100.000
۱۳ورق آینه‌ای مسی ضمانت نامه فقط داخلی و تابلو ۱ سالبراق۴MM5.580.000
۱۴ورق پرمیوم باند هفت رنگExcellent4MM6.490.000
۱۵ورق طرح سنگ قدیم ۰٫۳ و ۰٫۴ (جهت نمای خارجی)۰٫۳,۰٫۴ براق۴MM7.470.000
۱۶ورق پرمیوم باند طرح سنگ قدیم ۰٫۵ (کد ۴۳۲) (جهت نمای خارجی)۰٫۵ براق۴MM8.000.000
۱۷ورق طرح چوب (جهت نمای خارجی) کد ۵۴۰براق۴MM6.580.000
۱۸ورق پرمیوم باند طرح چوب (جهت نمای خارجی) کد ۵۴۱ و ۵۴۲براق۴MM6.580.000
۱۹ورق طرح سنگ جدید مات پوسته ۰٫۴ (Matt Stone Design)0.4 مات۴MM8.850.000
۲۰ورق پرمیوم باند طرح چوب بافت دار ۳D
(Embossed Wood Design)
0.4 بافت دار۴MM7.710.000
۲۱ورق طرح سنگ و طرح چوب
ضخامت ۴mm (جهت نمای داخلی)
نمای داخلی
مات و براق
۴MM5.410.000
۲۲ورق پرمیوم باند دبل پلی استر ضخامت mm 4 پوسته ۰٫۳ با ۲۰ سال ضمانت نمای داخلی
(نمای داخلی و تابلوهای تبلیغاتی)
نمای داخلی
براق
۴MM6.040.000
۲۳ورق خش دار رنگی دبل پلی استر
(شامپاین، آبی، سرخابی، نقره ای، طلائی، مشكی)
رنگی نمای
داخلی
۴MM6.040.000
۲۴ورق چهار فصل و نقره‌ای طرح دار
ضخامت ۴mm (جهت نمای داخلی)
طرح دار نمای
داخلی
۴MM6.100.000
۲۵ورق پرمیوم باند طرح چرمی (۳۰۰۰ Wrinkle Design)Wrinkle4MM8.090.000
۲۶طرح ضدخش سمباده ایی (۲۰۰۰ Anti-Scratch Design)Anti-Scratch4MM8.090.000
ورق‌های فوق دارای گواهینامه استاندارد ملی ایران (خود اظهاری محصول)، ۱۵سال گارانتی کارخانه (شرکت تضامنی سیاح‌فر و خانداداش) و ۱۰سال بیمه‌نامه می‌باشد.
تلورانس پوسته آلومینیوم ۹% می‌باشد.
ورق‌های گرید B1 دارای گواهینامه فنی راه، مسکن و شهرسازی به شماره ۱۹۰۷-۲۵-۹۷ می‌باشد.
ورق‌های ضدحریق گرید +B1 (کندسوز) ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال به لیست قیمت فوق اضافه خواهد شد.
ورق‌های ضدحریق گرید B1 معمولی (کندسوز) ۱٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال به لیست قیمت فوق اضافه خواهد شد.
در صورت مشاهده هرگونه فروش زیر قیمت‌های مشخص شده در جدول فوق، خسارات وارده بر عهده نماینده مربوطه می‌باشد.

ورق کامپوزیت آلومینیوم Aluminium Composite Panel

امروزه علاقه انسان‌ها به ساخت ساختمان‌های مدرن بیشتر شده است؛ از همین رو مصالح و متریال‌های سنتی، پاسخگوی نیاز آن‌ها نیست.  ورق کامپوزیت با داشتن مزایای برتر مانند وزن سبک جایگزین متریال‌های قدیمی شده است.
این متریال بسیار باکیفیت، اولین‌بار در کشور آلمان و پس از آن در کشورهای دیگر تولید شده است. امروزه استفاده‌های بسیاری در صنایع مختلف دارد و به دلیل انعطاف‌پذیری و شکل‌پذیری بالا هیچ محدودیتی در طراحی و اجرا ندارد.

ورق کامپوزیت آلومینیوم چیست؟

برای پاسخ به این سوال می‌توان گفت ورق کامپوزیت یا کامپوزیت پنل، متشکل از لایه‌های مختلفی می‌باشد که هر کدام از این لایه‌ها، با اهداف خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند و نقش خاصی را در این ورق‌ها ایفا می‌کنند.

لایه های ورق کامپوزیت

این متریال از دو لایه ترکیبی شامل آلومینیوم و پلی اتیلن و یا مواد معدنی تشکیل شده است. مواد تشکیل دهنده‌ی ورق‌ کامپوزیت خصوصیات آن را تعیین می‌کند. برای بالا بردن کیفیت ورق‌ها می‌توان لایه‌های دیگری نیز به لایه‌های اصلی اضافه کرد.

دلایل اختلاف قیمت ورق کامپوزیت (عوامل موثر بر قیمت ورق کامپوزیت)

همان‌طور که در بالا به آن اشاره شد؛ اولین متغیر تاثیرگذار روی قیمت ورق کامپوزیت، قطر است. ورق‌های کامپوزیت قطر‌های متفاوتی دارند اما به صورت کلی دارای قطری ۴ میلی‌متر هستند. قطر و ضخامت پوسته آلومینیومی از عوامل بعدی تاثیرگذار بر قیمت است. متغیر بعدی، نوع رنگ است؛ رنگ PVDF نسبت به رنگ پلی‌استر قیمت بالاتری دارد.
مورد بعدی طرح ورق کامپوزیت است. قیمت ورق کامپوزیت آینه‌ای، براق، طرح چوب، طرح سنگ و … نسبت به مدل‌های ساده بیشتر است.
کیفیت ورق کامپوزیت نیز در قیمت موثر است؛ قیمت گذاری تولید کنندگان بر اساس کیفیت محصول و شهرت  است.
پرمیوم باند توانسته با استفاده از متدهای روز و تیراژ تولید بالا، قیمت نهایی خود را به پایین‌ترین حد ممکن برساند و محصولات خود را با بیمه و گارانتی به مشتریان ارائه کند.

ورق‌های کامپوزیت پرمیوم باند

ورق کامپوزیت کند سوز B1

خرید ورق کامپوزیت

از این محصولات می‌توان در نمای ساختمان، ایجاد تابلو فروشگاه‌ها، مغازه‌ها، نمایندگی خودرو‌ها و شعب بانک‌ها استفاده کرد. تفاوت ورق کامپوزیت ارزان و اقتصادی با انواع دیگر این است که در آن از پوسته آلومینیوم نازک‌تری استفاده شده است؛ به همین دلیل نسبتا دارای قیمت‌های پایین‌تری می‌باشند.

در صورتی که مایل به خرید ورق کامپوزیت هستید، می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با کارشناسان پرمیوم باند در ارتباط باشید و ضمن دریافت مشاوره، از قیمت روز نیز مطلع گردید.

فروش ورق کامپوزیت

فروش ورق‌های کامپوزیت، موضوعاتی همچون تجزیه و‌ تحلیل قدرت بازار، رشد صنایع ساخت و ساز، کیفیت روندهای مالی، محرک‌های اقتصادی، چالش‌ها، فرصت‌ها و چشم‌انداز رقابتی صنعت مواد کامپوزیت را در برمی‌گیرد.

برخی از عواملی که باعث رشد بازار ورق کامپوزیت می‌شوند؛ عبارت‌اند از:

  1.  افزایش تقاضا در صنعت هوا فضا
  2. رشد مصرف مواد سبک وزن و کم‌مصرف در صنعت خودروسازی
  3. توسعه زیرساخت‌ها و شهرنشینی
  4. گسترش اقتصادهای نوظهور 

با وجود همه چالش‌هایی که بر سر راه تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این دسته از کالاها وجود دارد؛ محصولات ارزشمندی مانند ورق کامپوزیت پرمیوم باند را می‌توان در بازارها یافت که ارزش و اعتبار فوق‌ العاده‌ای دارند و در سطح خاورمیانه با ۷ خط تولید به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

قیمت ورق کامپوزیت ارزان

در تعیین قیمت ورق کامپوزیت ارزان عوامل مختلفی تاثیرگذار است که  می‌توان به برند، کیفیت، ضخامت، رنگ و طرح ورق اشاره کرد. به‌طور کلی ورق کامپوزیت ارزان‌ محصولی است که کیفیت پایین‌تر، اندازه کوچک‌تر یا روکش ساده‌تری دارد. به‌عنوان مثال، کامپوزیت‌های چوب  معمولا از کامپوزیت‌های فلزی یا الیافی ارزان‌تر هستند؛ زیرا استحکام و دوام کمتری دارند.

ورق‌های کوچک‌تر یا نازک‌تر دسته‌ی دیگر ورق‌های کامپوزیت ارزان را تشکیل می‌دهند؛ زیرا ورق‌های بزرگ‌تر یا ضخیم‌تر به مواد و پردازش بیشتری نیاز دارند؛ بنابراین قیمت بالاتری نیز دارند.

ورق‌های ساده یا بدون روکش نسبت به ورق‌هایی که رنگ‌ یا روکش دارند؛ از جذابیت و مقاومت کمتری برخوردار هستند. این ورق‌ها را می‌توان در شمار ورق‌های کامپوزیت ارزان قرار داد. عواملی که به ارزان‌تر شدن قیمت محصول منجر می‌شوند؛ بر عملکرد و طول عمر آن نیز تاثیرگذار می‌باشند. بنابراین در انتخاب کالای مورد نظر باید تعادل بین قیمت و کیفیت را در نظر گرفت.

از تولیدات موفق ایرانی در زمینه ساخت کامپوزیت باید به ورق کامپوزیت پرمیوم باند اشاره کرد که یکی از معتبرترین برندهای مطرح در صنعت فوق به‌شمار می‌رود. این مجموعه معتبر  محصولات باکیفیت خود را با قیمت‌های منصفانه در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

تهاتر ورق کامپوزیت

در‌حال حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور و سطح معاملات و قیمت مصالح ساختمانی و ورق‌های کامپوزیت، نوعی از تهاتر این محصول رو به گسترش است که طی آن این ورق‌ها با مواردی همچون ملک یا واحد آپارتمانی یا هر محصولات و خدماتی مورد معاوضه قرار می‌گیرد که داراری ارزش معادل یا بالاتر از آن است.

برخی از تولیدکنندگان یا فروشندگان ممکن است ورق کامپوزیت خود را با املاک یا آپارتمان‌هایی مبادله کنند که سودآورتر هستند تا هزینه‌های خود را کاهش و درآمدشان را افزایش دهند و به دارایی‌های خود تنوع ببخشند. با‌ این‌حال، چنین معاملاتی چالش‌های ویژه خود را خواهند داشت؛ برای مثال یافتن شرکای مناسب، مذاکره موفق، شرایط معامله منصفانه و سودده، رعایت مقررات قانونی و مالیاتی و… .

مواردی که می‌توانند در قبال محصولات کامپوزیت در این تهاترها مبادله شوند؛ عبارت‌اند از: آپارتمان، خودرو، مبلمان یا ارز مبادله‌ای.

ویژگی‌های برتر ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت دارای ویژگی‌های بسیاری قبیل شکل‌پذیری، وزن سبک، سهولت در اجرا، قیمت پایین و … است و به همین دلیل توجه طراحان را جلب کرده است. در ادامه به مهم‌ترین برتری‌های این محصول می‌پردازیم.

وزن: نسبت به متریال‌های سنتی (آجر، سنگ، شیشه) وزن بسیار سبک‌تری دارد؛ وزن حدودی هر ورق ۶ الی ۸ کیلوگرم است.

انعطاف‌پذیری: یکی از مهم‌ترین مسائل برای نمای کامپوزیت، انعطاف‌پذیری و شکل‌پذیری است. این متریال توانسته بدون محدودیت این ویژگی را در اختیار مجریان قرار دهد.

تنوع طرح و رنگ: این محصول تنوع رنگی و طرحی بسیاری دارد به عنوان مثال طرح سنگ، چوب، خش‌دار، آینه‌ای و… .

قابلیت تعویض: با توجه به امکان آسیب دیدن نمای ساختمان‌ها در حوادث طبیعی و سایر حوادث، این محصول امکان تعویض قسمت‌های آسیب‌دیده را دارد؛ این متریال به صورت جداگانه بر روی ساختمان‌ها نصب می‌شود.

آب‌بند کردن نما: با استفاده از این  متریال امکان آب‌بند کردن نما وجود دارد.

مقاومت در مقابل فرسایش: مواد اولیه استفاده شده در این محصول، مقاومت زیادی در مقابل فرسایش دارد و انتخابی مناسب برای شرایط آب و هوایی نامساعد است.

عایق صوتی: این متریال همچنان یک عایق صوتی بسیار عالی است.

سرعت اجرای بالا: اجرای ورق کامپوزیت به صورت خشک انجام می‌شود که همین موضوع سرعت اجرای آن‌ها را بالا می‌برد.

انواع ورق کامپوزیت پرمیوم باند مربوط به نما

ورق کامپوزیت از نظر متریالی که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود و همین‌طور ویژگی‌هایی که دارند، دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه پیرامون هر کدام توضیحاتی را آورده‌ایم. ورق‌های کامپوزیت بر اساس هسته استفاده شده و سایر ویژگی‌ها به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند:

ورق کامپوزیت ضدحریق

برخی از ورق‌های کامپوزیت در مقابل حریق مقاومت دارند که به اصطلاح ضدحریق نامیده می‌شوند. هسته یا لایه میانی این نوع کامپوزیت، از نوعی مواد پلی اتیلنی ضدحریق تشکیل شده که از هر دو سمت توسط لایه‌های آلومینیومی احاطه شده است.

لانه زنبوری (HONEY COMB)

نوع دیگر ورق کامپوزیت که ضخامت بیشتری دارد؛ لانه زنبوری یا هانی کامب است. کیفیت متریال استفاده شده در این نوع بسیار بالا است. ضخامت بالای این ورق مانع از تغییر شکل آن در گذر زمان می‌شود.

لایه‌ی پایه‌ی این نوع، آلومینیوم یا فلورین است و تحت فشار بالا و در درجه حرارتی بالا تولید می‌شود. این پروسه، مقاومت ورق را در شرایط آب و هوایی مختلف تضمین می‌کند.

سه بعدی

با گسترش تکنیک‌های معماری، طرح‌های سه بعدی که دارای عمق و همین‌طور تورفتگی و برجستگی‌هایی هستند؛ بیشتر از هر زمان دیگری مورد توجه طراحان قرار دارند.

ورق کامپوزیت سه بعدی معمولا برای نماهای مدرن و متمایز استفاده می‌شود. این نوع ورق بدون مفصل و گره اجرا می‌شود و به همین علت زیبایی چشم نوازی را به سازه می‌دهد. ورق سه بعدی از دو لایه آلومینیوم آنادایز به ضخامت ۰٫۵ میلی‌متر تشکیل شده که در انتها توسط یک لایه پوشش PVDF پوشانده می‌شود.

تابلویی

نوع دیگر، ورق کامپوزیت تابلویی است که در سردر فروشگاه‌ها نصب می‌شود. این ورق‌ها نسبتا ارزان‌تر و در برابر شرایط جوی مختلف و نور مستقیم خورشید مقاوم هستند.

ورق کامپوزیت طرح آجر

بسیاری از افراد طرفدار معماری‌هایی با طرح آجر هستند؛ اما امروزه به دلایل مختلفی کمتر از این متریال استفاده می‌شود. متریال مناسب جهت جایگزینی آجر در نما، ورق کامپوزیت طرح آجر است که دارای ویژگی‌های خاصی از جمله مقاومت در برابر آب و استحکام بالا است. این ورق قابل استفاده در دکوراسیون داخلی نیز می‌باشد.

ورق‌ کامپوزیت طرح چوب

طرفداران چوب می‌توانند از این محصول به عنوان جایگزینی برای چوب استفاده کنند. این نوع ورق برای استفاده در نمای ساختمان مناسب است. ورق کامپوزیت طرح چوب دچار پوسیدگی نمی‌شود و استحکام بالایی دارد. مقرون به صرفه بودن یکی از دلایل جایگزینی این متریال با چوب است.

این نوع کامپوزیت ضدفرسایش و ضدآب می باشد و در صورت آلودگی نیز قابل شستشو است. ورق کامپوزیت طرح چوب، فرم پذیر می‌باشد و به هر شکلی و در هر فضایی نیز قابل اجرا است.

آینه‌ای

این نوع از سه لایه تشکیل شده که با پوششی از آینه‌های تحت فشار تولید می‌شود. دو لایه آلومینیومی با هسته ای داخلی از جنس پلی اتیلن به هم پیوسته‌اند و فقط صفحه رویی آن دارای رنگ PE یا PVDF پلی استر است.

سایر انواع

ورق‌های کامپوزیت از نظر پوشش نیز دارای انواع مختلفی چون روکش نانو، خش‌دار، طرح سنگ و رنگی است. همین‌طور از نظر مغزی مقاوم در برابر آتش‌سوزی نیز دارای نوع‌های مختلفی از جمله ورق‌های معمولی با مواد پلی اتیلن، کند سوز،  نسوز و یو وی می‌باشند.

از نظر نوع پوشش رنگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. پوشش F.E.V.E که به دلیل داشتن پوشش رویه پلیمر فلوئور دارای سطحی براق هستند.
  2.  پوشش  P.V.D.F که متشکل از رزین فلئور، رنگدانه و حلال استر است که در حرارت بالا تولید می‌شود.
  3.  پوشش پلی استر  و…

تولید ورق کامپوزیت آلومینیوم چگونه است؟

تولید ورق کامپوزیت در چهار مرحله انجام می‌شود:

  1. آماده‌سازی
  2. روکش
  3. کامپوزیت
  4. نهایی سازی

در ادامه پیرامون هریک از مراحل توضیحاتی را آورده‌ایم.

آماده سازی

اولین مرحله از تولید ورق کامپوزیت، آماده‌سازی است. در این مرحله ابتدا پنل‌های همواری که با استفاده از استیل روکش شده‌اند و همین‌طور صفحه‌های آلیاژ بسیار مرغوب آلومینیوم – منیزیم که وارداتی هستند، آماده می‌شوند.

سپس با در نظر گرفتن تکنولوژی به کار رفته از سوی شرکت مربوطه، ورق‌های آلومینیوم دریافت می‌گردد. بعد گرد و غبار و تمامی ناخالصی‌ها از روی ورق‌ها پاک می‌شوند. پس از پاک کردن گرد و غبار، نواری از اکسید روی ورق را می‌پوشاند که این موضوع منجر به بالا رفتن خاصیت چسبندگی ورق‌ها می‌گردد.

روکش کردن

عملیات روکش کردن با استفاده از تجهیزات بسیار دقیقی آغاز می‌گردد و  برای افزایش کیفیت در اتاق‌های خالی از گرد و غبار انجام می‌شود.

کامپوزیت

در این مرحله از تولید ورق کامپوزیت، پانل‌ها در خط تولید اتوماتیک گرمایی، صاف و هموار می‌شوند؛ ضمن اینکه قدرت تکنولوژیکی آن‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند. پانل آلومینیومی جلویی و پشتی با چسبی قوی و محکم به یکدیگر چسبانده می‌شوند.

نهایی سازی

آخرین مرحله‌ی تولید، مرحله صیقل‌دهی است. این مرحله با هدف  ایجاد کامپوزیتی با طول، عرض و قطر مشخص صورت می‌گیرد. به طوری که محصول نهایی از تمامی نظرها با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد. از ورق کامپوزیت پلی اتیلن با وزن بسیار کم به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند که این موضوع تا حد زیادی وزن پانل را کاهش می‌دهد.

نمای داخلی کامپوزیت

فارغ از نوع مواد مورد استفاده در ساخت ورق‌های کامپوزیت و ویژگی‌های آن‌ها، این تولیدات در سه دسته کلی به شرح ذیل قرار می‌گیرند:

کامپوزیت‌های زمینه‌ پلیمری (PMC)

کامپوزیت‌های زمینه‌ سرامیکی (CMC)

کامپوزیت‌های زمینه‌ فلزی (MMC)

انواع از نظر مقاومت در حریق

در لایه میانی  این محصولات مواد مختلفی همچون پلی اتیلن بازیافتی، پلی اتیلن نو، مواد معدنی ضد حریق B1 و مواد معدنی ضد حریق A2 استفاده می‌شود. ورق‌های کامپوزیتی که در هسته آن‌ها از مواد پلی اتیلنی استفاده شده است؛ مقاومت بالایی در برابر حریق و آتش سوزی ندارند.

این محصولات از نظر مقاومت در برابر حریق،  انواع مختلفی دارند. در ادامه پیرامون هر نوع توضیحاتی را آورده ایم. 

مطالعه بیشتر: مقایسه عملکرد انواع ورق کامپوزیت ضد حریق

ورق معمولی با مواد پلی اتیلنی

در این نوع از مواد پلی اتیلن معمولی برای هسته ورق استفاده شده است که مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی ندارند. مهم‌ترین هدف  تولید این دسته، تولید ورق کامپوزیت  ارزان و اقتصادی  می‌باشد.

نمای داخلی ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت آلومینیوم کند سوز

در ساخت این محصول از مواد پلی اتیلنی استفاده شده است. در این نوع ورق، ترکیبات دیگری نیز وجود دارد که مقاومت آن‌ را در برابر حریق و آتش سوزی افزایش می‌دهد.

ورق کامپوزیت ضد حریق

در ساخت این ورق‌های کامپوزیت به جای استفاده از مواد پلی اتیلنی برای هسته، از مواد معدنی همچون هیدروکسید آلومینیوم و هیدروکسید منیزیم استفاده شده است. مواد معدنی دارای مقاومت بیشتری در برابر آتش‌سوزی هستند.

البته ناگفته نماند که قیمت این نوع، بالاتر از سایر ورق‌ها می‌باشد. ورق‌های نسوز به مراتب نسبت به نسخه‌هایی از ورق کامپوزیت که مقاومتی در برابر آتش‌سوزی ندارند، گران‌تر هستند.

ورق کامپوزیت نمای داخلی

انواع از نظر نوع پوشش رنگ

 مهم‌ترین بخش  یک بنا، نمای آن است که در نگاه اول توجه هر بیننده ای را جلب می‌کند. به همین دلیل اهمیت نما بر هیچ‌کس پوشیده نمی‌باشد و بسیار مهم است که افراد متریالی را انتخاب کنند که از کیفیت و ماندگاری بالایی برخوردار باشد. در ورق کامپوزیت از پوشش‌های رنگی مختلفی استفاده می‌گردد که از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در کیفیت و قیمت می‌باشند. در ادامه، توضیحاتی در مورد انواع پوشش‌های رنگ مورد استفاده در تولید ورق کامپوزیت آورده‌ایم.

تماس با پرمیوم باند

پوشش  F.E.V.E

استفاده از پوشش رنگ F.E.V.E از جدیدترین فناوری‌ها در صنعت تولید ورق کامپوزیت  می‌باشد. در این تکنولوژی از هسته پلی اورتان و پوشش پلیمر فلوئور استفاده شده  که منجر به ایجاد سطحی براق می‌گردد.  نتیجه نهایی آن بسیار زیبا می‌باشد و مقاومت بالایی دارد.

پوشش  P.V.D.F

از دیگر پوشش‌های رنگ، P.V.D.F یا فلوئور کربن می‌باشد. این پوشش متشکل از رزین فلوئور کربن، رنگدانه و حلال استر است؛ به طوری که با قرار گرفتن در حرارت زیاد  به جامد تبدیل شده و سپس در برابر هوا خشک می‌شود.

پوشش پلی استر

پوشش پلی استر جزو ساده‌ترین و در عین حال ارزان‌ترین نوع پوشش رنگ در ورق کامپوزیت آلومینیوم می‌باشد. این پوشش  بدون لایه محافظتی اجرا می‌گردد. از ورق کامپوزیت با پوشش پلی استر در نمای داخلی و دکوراسیون داخلی ساختمان‌ها استفاده می‌شود.  این پوشش در برابر شرایط جوی و نور خورشید بسیار آسیب پذیر می‌باشد.

پانل کامپوزیت

رنگ نانو

در این نوع پوشش رنگ، از آخرین فناوری‌های نانو استفاده شده است؛ به طوری که هیچ‌گونه غبار و آلودگی را به خود جذب نمی‌کند. فاصله مولکولی بسیار کم موجود در این نوع رنگ، از نشستن گرد و غبار و ذرات معلق در هوا بر روی آن جلوگیری می‌کند.

رنگ براق

رنگ به کار رفته در این پوشش همان‌طور که از نامش مشخص می‌باشد؛ براق است و  در برخی از نماهای خاص کارایی دارد.

ورق آلومینیوم کامپوزیت

تفاوت ورق کامپوزیت نما با دیگر متریال‌ها

یکی از موضوعاتی که امروزه در ساخت ساختمان‌های بلند  مطرح است؛ موضوع سبک سازی ساختمان و افزایش مقاومت آن در برابر عوامل مختلف می‌باشد. در واقع هدف اصلی معمارها استفاده از مصالحی است که در نهایت وزن سازه را کاهش دهند؛ چرا که این‌گونه از نظر مقاومتی و استحکام عملکرد بهتری دارد. ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت در حال حاضر در تمامی کشورهای جهان در دسترس  است و امکان تهیه آن‌ها به راحتی وجود دارد.

در ادامه ورق کامپوزیت با دو متریال محبوب دیگر مقایسه شده است:

ویژگیورق کامپوزیتآلومینیوماستیل
وزنسبکمتوسطسنگین
سطحصافناصافناصاف
عایق هواعالیکمکم
عایق صدازیادمتوسطکم
اجراآسانسختسخت
قیمتمقرون به صرفهمتوسطگران
مراحل ساختآسانسختخیلی سخت
ثبات رنگبالاپایینپایین
انعکاس صداکمبالابالا

ورق‌های کامپوزیت اقتصادی از پوسته آلومینیوم نازک‌تری تشکیل شده‌اند که به دلیل این نکته قیمت‌های پایین‌تری دارند.

تهاتر ورق کامپوزیت به معاملاتی اشاره دارد که در آن ورق‌های کامپوزیت با مواردی مانند ملک، آپارتمان یا خدمات معاوضه می‌شوند. این نوع معاملات به دلیل تغییرات اقتصادی و قیمت‌های مصالح انجام می شود.

۵ ۱ vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
۸ Comments
Inline Feedbacks
مشاهده‌ی تمام نظرات
Ali
Ali

ورق کامپوزیت چه استفاده‌ای داره؟

محمد احمدی
محمد احمدی

داخل سایت فروش آنلاین دارید؟

premiumbond
premiumbond
Admin

سلام وقتتون بخیر
اگر قصد استعلام قیمت و خرید ورق کامپوزیت دارید با شماره ذیل تماس بگیرید ویا از طریق چت آنلاین با ما در ارتباط باشید.
۰۷۱۳۷۱۷۵۳۰۱

احسان محمدی
احسان محمدی

قیمت های اعلام شده، قیمت روز هستن؟

premiumbond
premiumbond
Admin

جناب محمدی عزیز
به علت تغییرات نرخ ارز قیمت‌ها دائما در حال بروزرسانی هستند
برای اطلاع از قیمت لحظه‌ای ورق کامپوزیت میتوانید با شماره‌های ذیل تماس بگیرید و نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید
۰۷۱۳۷۱۷۵۳۰۱ – ۰۹۱۷۷۱۴۴۶۵۶

مریم مهاجر
مریم مهاجر

سلام، ورق های کامپوزیت شما چه برتری نسبت به دیگران داره؟

premiumbond-admin
premiumbond-admin
Admin

سلام وقتتون بخیر
به دلیل تیراژ بالای محصولات، قیمت ورق های کامپوزیت ما به نسبت کیفیت، اقتصادی است و محصولات خود را نیز با بیمه و گارانتی ارائه میدهیم.