یکی از جدیدترین متریالهایی که برای زیباسازی نمای ساختمان به کار میرود، کامپوزیت نمای ساختمان است. این کامپوزیتها بسیار کاربردی هستند. آنها بدنهای از جنس پلی اتیلن دارند که روی این بدنه، لایههایی از آلومینیوم قرار داده شده است.
همین امر موجب شده تا طرح کامپوزیت نمای ساختمان، انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و ورق کامپوزیت با پوشش لایههایی از آلومینیوم نه تنها ظاهری زیبا و مدرن به ساختمان میبخشند، بلکه همچنین مقاومت و استحکام لازم را نیز فراهم میکنند. استفاده از این طرح برای نمای ساختمان مزایا و معایب خاص خود را دارد.
ما در این مطلب تصمیم داریم درمورد اجرای کامپوزیت نما در ساختمانهای یک طبقه و دو طبقه با شما صحبت کرده و تمام موارد مهم در خصوص این نوع نما را بررسی کنیم. اگر شما هم جز افرادی هستید که میخواهید از کامپوزیت در ساختمان خود استفاده کنید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
نمای کامپوزیت را میتوان به عنوان یکی از جدیدترین نماها برای ساختمان معرفی کرد. این نما را مواد کامپوزیتی تشکیل میدهد. منظور از مواد کامپوزیتی، ترکیب دو یا چند ماده است که این ترکیب یک نتیجه نهایی بهتر از مواد اولیه را ارائه میدهد.
برای تولید کامپوزیت ساختمان از موادی همچون فیبرهای مقاوم استفاده میشود. این فیبرها میتوانند کربنی یا شیشهای باشند. همچنین در کنار این فیبرهای مقاوم، از ماتریس معدنی یا پلاستیکی نیز استفاده میکنند.
نمای ساختمان کامپوزیت امروزه به عنوان یک روش مدرن برای طراحی ساختمانهای مختلف به خصوص ساختمانهای اداری شناخته میشود. ویژگیهای مختلفی نظیر سبک بودن، خواص مکانیکی بالا و همچنین مقاومت در برابر خوردگی موجب شده تا کامپوزیت نمای ساختمان به یک جایگزین مناسب برای دیگر نماهای سنتی مانند نمای آجری تبدیل شود.
نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه و یک طبقه در انواع مختلفی ساخته میشوند؛ تا مشتریان برای انتخاب طرح کامپوزیت نمای ساختمان با محدودیت مواجه نباشند. انواع کامپوزیت ساختمانی عبارتاند از:
نمای کامپوزیت ساختمان یک طبقه و دو طبقه از اجزای مختلفی تشکیل میشوند. ما در این بخش، اجزای انواع کامپوزیت در ساختمان را به شما معرفی میکنیم.
کامپوزیتهای نمای ساختمان مانند هر متریال دیگری، مزایا و معایب خاصی دارند. شما باید قبل از انتخاب این طرح، با مزایا و معایب آن آشنا شوید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. ما در این بخش به بررسی مزایا و معایب انواع کامپوزیت ساختمانی میپردازیم.
سبک بودن وزن این طرحها را میتوان به عنوان یک مزیت مهم در نظر گرفت. این سبک بودن باعث شده تا بار نمای ساختمان، کمتر باشد. همچنین این طرح انعطافپذیری بالایی دارد؛ به همین علت شما شاهد متنوع بودن ابعاد کامپوزیت ساختمان و همچنین متنوع بودن شکلها و طرحهای آن هستید.
از دیگر مزیتهای استفاده از این طرح، این است که موجب کاهش مصرف انرژی میشود. همینطور مقاومت بالای آنها در برابر مسائل مختلف، موجب افزایش طول عمر نما و ساختمان خواهد شد.
از دیگر موضوعاتی که به عنوان یک مزیت مهم برای این نوع نمای ساختمان به شمار میرود، میتوان سرعت بالای اجرا را نام برد. با توجه به این که کامپوزیت ساختمان وزن سبکی دارد؛ بنابراین سرعت اجرای آنها بالا است.
جالب است بدانید ورقهای کامپوزیت نما را میتوان تا ۱۳۵ درجه خم کرد. این یعنی شما میتوانید به راحتی شکل آنها را تغییر دهید. این خود یک مزیت برای این متریال در نظر گرفته میشود.
مهمترین عیب نمای ساختمان کامپوزیت عبارت است از:
قیمت نمای کامپوزیت ساختمان کمی بالا است.
بسیاری از افرادی که قصد اجرای نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه و یک طبقه را دارند، معمولا به اولین موضوعی که فکر میکنند، قیمت نمای کامپوزیت ساختمان است.
با اینکه در بخش فوق بیان کردیم کامپوزیت نمای ساختمان قیمت کمی بالایی دارد؛ اما باید بدانید که عوامل مختلفی میتوانند روی قیمت نهایی این متریال تاثیر بگذارند. ابعاد کامپوزیت نمای ساختمان، نوع آلیاژ آلومینیوم، ضخامت و غیره همگی میتوانند روی قیمت این طرح تاثیر داشته باشند.
از طرف دیگر باید بدانید که وضعیت اقتصادی کشور به گونهای است که نمیتوان قیمت دقیقی را برای متریالهای مختلف بیان کرد. به همین علت باید انتظار تغییر قیمت نمای ساختمان کامپوزیت یک طبقه و دوطبقه را داشت.
نکته پایانی که باید در خصوص قیمت کامپوزیت نمای ساختمان به آن توجه کنید این است که بسته به این که شما این طرح را برای ساختمان یک طبقه یا دو طبقه به کار میبرید، هزینه آن متفاوت است.
کاملا واضح است که ساختمانهای دو طبقه به متریال بیشتری برای نما نیاز دارند؛ بنابراین قیمت نهایی نمای کامپوزیت نیز بیشتر میشود.
کامپوزیت نمای ساختمان یکی از جدیدترین طرحهایی است که برای نمای ساختمانهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این طرح از مواد مختلفی ساخته میشود. به همین علت انعطاف پذیری بالایی دارد و در اشکال مختلفی عرضه خواهد شد.
این نوع کامپوزیت برای نمای ساختمان مزایا و معایب خاصی دارد که لازم است قبل از اجرا حتما به آنها توجه شود. پرمیوم باند در این مطلب مهمترین مزایا و معایب این طرح را به همراه انواع آن مورد بررسی قرار داد تا بتوانید انتخابی هوشمندانه داشته باشید.