انواع نمای ساختمان؛ بهترین مصالح نمای ساختمان کدام است؟

کامپوزیت نمای داخلی 3

بهترین مصالح برای استفاده در نمای ساختمان کدام است؟ چرا نوع مصالح نمای ساختمان مهم است؟ بهترین مصالح برای نمای ساختمان موجود در بازار کدامند؟

نمای ساختمان در واقع از مهم ترین بخش‌های اجرایی یک ساختمان است و مصالح نمای ساختمان عملکردهای مهمی در ساخت ساختمان‌ها را دارند که ضمن تاثیر داشتن در زیبایی نهایی یک بنا، در مواردی همچون جلوگیری از اتلاف انرژی در یک ساختمان نیز تاثیر گذار هستند. بهترین مصالح برای نمای ساختمان می‌توانند عایق حرارتی باشند و فضاهای داخلی را در مقابل سرما محافظت کنند.

فهرست مطالب

امروزه با توجه به تنوع بالای متریال و نوع کارایی هر یک از بهترین مصالح نمای ساختمان و با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی، موقعیت جغرافیایی، تعداد طبقات ساختمان، سلیقه و بودجه افراد و … شاهد انواع مختلفی از مصالح نمای ساختمان می‌‌باشیم.

بهترین مصالح نمای ساختمان خوب و زیبا، تصویری کامل از خلاقیت و دیدگاه یک معمار است. بهترین مصالح برای نمای ساختمان با گذشت زمان در حال تکامل هستند. ویژگی‌های عملکردی بهترین مصالح نمای ساختمان در حال ارتقاء است و زیبایی شناسی آنها مدرن‌تر می‌‌شود. نمای ساختمان بر خلاف سایر اجزای ساختمان، ویژگی‌های ظاهری و عملکردی دارند. این محصولات پیشرفته انرژی خورشیدی را جذب می‌‌کنند و در بسیاری از ساختمان‌های تجاری و مسکونی به عنوان منبع ثانویه تولید برق مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

نوع نمای انتخابی نقش مهمی در برجسته کردن ساختمان شما از نظر زیبایی و همچنین عملکرد دارد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با جزئیات بهترین مصالح برای نمای ساختمان آشنا شویم و بهترین مصالح نمای ساختمان را انتخاب کنیم.

برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید

برای اطلاع از لیست قیمت بهترین مصالح نمای ساختمان با ما تماس بگیرید.

انواع نمای ساختمان

نمای ساختمان اولین مولفه از یک ساختمان می‌‌باشد که توجه هر فردی را به خود جلب می‌‌کند. در واقع متناسب با فاکتورهای مختلفی از جمله شرایط آب و هوایی، موقعیت جغرافیایی و سلیقه و بودجه افراد، برای بهترین مصالح نمای ساختمان از متریال مختلفی استفاده می‌‌شود که هر یک دارای مزایا و معایبی هستند. در ادامه قصد داریم پیرامون هر یک از بهترین مصالح نمای ساختمان توضیحاتی را به شما ارائه دهیم:

  • مصالح نمای ساختمان استیل
  • مصالح نمای ساختمان نمای آجری
  • نمای سیمانی
  • مصالح نمای ساختمان قاب ورق
  • مصالح نمای ساختمان کرتین والینگ
  • مصالح نمای ساختمان سفال
  • مصالح نمای ساختمان استیل و شیشه
  • نمای کامپوزیت
  • مصالح نمای ساختمان شیشه ای
  • مصالح نمای ساختمان سایه خورشیدی
  •  مصالح نمای ساختمان بتنی پیش ساخته
  • مصالح نمای ساختمان خود تمیز شونده
  • مصالح نمای ساختمان هموستاتیک
  • مصالح نمای ساختمان سنگی
  • مصالح نمای ساختمان چوبی
  • مصالح نمای ساختمان سرامیکی
  • مصالح نمای ساختمان بایرامیکس
  • مصالح نمای ساختمان اتیکس
  • مصالح نمای ساختمان مینرال
  • نانو نما
  • مصالح نمای ساختمان کنیتکس
  • مصالح نمای ساختمان استرچ متال

مصالح نمای ساختمان استیل

یکی از بهترین مصالح برای نمای ساختمان، نمای استیل است. انواع اجزای فولادی ممکن است در ساختمان‌های نمای مدرن مورد استفاده قرار گیرد، مانند ورق‌های فولادی پروفیل، ورق‌ کامپوزیت، ورق‌های کاست تخت، دیوارهای فولادی سبک، مقاطع فولادی توخالی، سیستم‌های پشتیبانی لعاب فولادی ضد زنگ. نمای استیل ارائه دهنده انواع رنگ‌ها و بافت سطحی است. همچنین بارهای وارده بر سازه نگهدارنده را به حداقل می‌‌رساند؛ و در زمان‌های کمتری نصب می‌‌شود. از آنجایی که فولاد غیر قابل احتراق است و در برابر آسیب در ورق‌های نما مقاوم است. سطح بالایی از عایق حرارتی و صوتی را می‌‌تواند ارائه دهد.

مصالح نمای ساختمان نمای آجری

نمای آجری از گذشته تا به امروز جزو بهترین مصالح نمای ساختمان است؛ آجرهای مورد استفاده در مصالح نمای ساختمان دارای تنوع بالایی همچون آجر نما نسوز، آجر نما طرح چوب، آجر لعاب دار حصیری، آجر نما سفید، آجر نما قرمز، آجر نما دکوراتیو و … هستند و این موضوع زمینه طراحی زیباترین طرح‌های نما با آجر را ایجاد کرده است.

از مزیت‌های نماهای آجری می‌‌توان به عایق صوتی، حرارتی، کمک به کاهش اتلاف انرژی، سازگاری با محیط زیست به دلیل برخورداری از ساختار طبیعی، دارای مقاومت و طول عمر بالا و … اشاره کرد.

در مقابل این مزیت‌ها، نماهای آجری وزن ساختمان را افزایش می‌‌دهند و به دلیل اتصال ناقص به دیوارهای اصلی ساختمان، در برابر بحران‌های طبیعی همچون زلزله مقاومت کمی ‌‌دارند.

نمای سیمانی از انواع نمای ساختمان

از ارزان‌ترین نماهای ساختمانی، نمای سیمانی می باشد که اجرای آن نیز با سرعت بالایی در اشکال مختلف همچون زبره، نرمه و تگری انجام می شود. نماهای سیمانی از مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی برخوردار هستند و در صورت آتش سوزی نیز از انتشار آن جلوگیری می کنند. نماهای سیمانی در کنار ظاهر زیبا و قابلیت شستشوی آسان، گرد و خاک را سریع به خود جذب می کنند و ممکن است دچار شکستگی و ترک خوردگی شوند، ضمن اینکه به عنوان یک عایق صوتی نیز ضعیف عمل می کنند.

مصالح نمای ساختمان قاب ورق

نماهای ورق توسط مولیون در لبه‌های عمودی و ترانسوم در لبه‌های افقی قاب بندی می‌‌شوند. مولیون‌ها و ترانسوم‌ها از نظر حرارتی شکسته می‌‌شوند تا از پل سرد از طریق عنصر جلوگیری شود تا تراکم رخ ندهد. دیوار پرده‌ای یکپارچه با حضور مولیون‌های شکافته‌شده و ترانسوم‌ها در محیط‌های ورق قابل شناسایی است. مصالح نمای ساختمان قاب ورق بسیار ارزان است به همین دلیل می‌تواند بهترین مصالح نمای ساختمان، برای شما باشد.

مصالح نمای ساختمان کرتین والینگ

دیوار پرده ای نام عمومی‌‌‌‌ است که به سیستم‌های روکش فلزی سبک یا لعاب دار داده می‌‌شود که مستقیماً توسط یک قاب ساختاری پشتیبانی می‌‌شود. در برخی موارد، یک روکش سنگی بزرگ ممکن است وصل شود تا ظاهر یک سیستم روکش‌کاری یکپارچه‌تر را بدهد. سیستم‌های کرتین وال مجموعه‌ای از اجزای کارخانه‌ای هستند که یا به صورت ورق‌هایی در کارخانه ساخته می‌شوند و واحدهای بهم پیوسته به محل آورده و نصب می‌شوند (پرده والینگ یکپارچه) یا به عنوان اجزا به محل آورده شده و روی مصالح نمای ساختمان مونتاژ می‌شوند. (پرده چوبی، دیوار کشی).

مصالح نمای ساختمان سفال

نماهای سفالی جزو بهترین مصالح نمای ساختمان است. ورق‌های ساخته شده از سفال که می‌‌توانند بر روی دیوارهای خارجی یا نمای هرساختمانی نصب شوند. نماهای سفالی مانند آجرهای یا کاشی‌های سفالی برای سال‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند. نماهای سفالی حاصل فناوری پیشرفته و فرآیندهای پخت پیشرفته هستند و از این رو در برابر محیط بیرونی بسیار مقاوم هستند. در مقایسه با رنگ، که می‌‌تواند با گرد و غبار و خاک لکه دار به نظر برسد، نماهای سفالی، رنگ را برای مدت زمان طولانی تری حفظ می‌‌کنند. از آنجایی که آنها از سفال ساخته شده اند. قدرت مقاومت در برابر آب و هوا را دارند و در مقابل آنها بسیار بادوام هستند و برای چندین دهه دوام دارند و باعث می‌شود جزو بهترین مصالح نمای ساختمان قرار بگیرند.

مصالح نمای ساختمان استیل و شیشه

استیل و شیشه اغلب در نما و سقف ساختمان‌های چند طبقه استفاده می‌‌شوند. ورق‌های شیشه ای به طور کلی توسط عناصر فولادی عمودی جداگانه به قاب ساختاری اصلی ساختمان که ممکن است داخلی یا خارجی ساختمان باشد، متصل می‌‌شوند. فولاد ضد زنگ و مقاطع فولادی توخالی اغلب در ترکیب با شیشه استفاده می‌‌شود.

مصالح نمای ساختمان دو پوسته

این متریال از دو دیوار شیشه ای تشکیل شده است که توسط یک حفره در ارتفاع جدا شده‌اند و برای کاهش مصرف انرژی یک ساختمان استفاده می‌‌شوند. بهترین مصالح نمای ساختمان دو پوسته دارای تنوع زیادی در چیدمان می‌‌باشد. دو پوسته‌ها یک منطقه بافر حرارتی را تشکیل می‌‌دهند. از معایت این سیستم می‌توان به هزینه بالا و هدر رفت انرژی برای تخلیه هوای بین دو پوسته اشاره کرد.

نمای کامپوزیت

در طراحی نمای کامپوزیتی ساختمان از ورق کامپوزیت آلومینیومی ‌‌استفاده می‌‌شود که متشکل از دو لایه آلومینیوم و یک لایه مواد پلی اتیلن هستند. نماهای کامپوزیت پرمیوم باند به دلیل برخورداری از مزیت‌هایی که دارند، شامل وزن سبک، تنوع رنگ بالا، برخورداری از قابلیت شستشو، مقاومت حرارتی، رطوبتی و صوتی، اجرای سریع و آسان اشاره کرد. امروزه توانسته اند به عنوان متریال بسیار مقاوم و زیبا جایگزین متریال‌های قدیمی ‌‌که برای طراحی انواع نمای ساختمان استفاده می‌‌شدند، شوند.

ضمن اینکه لایه خارجی ورق های کامپوزیت نیز توسط آستر اپوکسی رزین و یک لایه PVDF که تثبیت کننده رنگ است، پوشانده شده است و آن را تبدیل به متریال مقاوم در برابر عوامل خارجی برای اجرای نما نموده است.

البته ورق‌ کامپوزیت دارای طرح‌های مختلفی از جمله طرح سنگ، طرح چوب و … نیز می‌‌باشند و افراد متناسب با سلیقه خود می‌‌توانند از آن‌ها برای اجرای نمای ساختمان خود استفاده کنند.

بهترین مصالح نمای ساختمان، نمای ورق کامپوزیت آلومینیومی است. ورق کامپوزیت آلومینیوم اصطلاحی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌‌گیرد و ورق‌های مسطح را توصیف می‌‌کند که از پیوندهای هسته‌ای ترموپلاستیک بین دو ورق آلومینیوم تشکیل شده است. ورق کامپوزیت آلومینیوم اغلب برای پوشش نمای ساختمان استفاده می‌‌شوند. مزیت اصلی ورق کامپوزیت آلومینیوم این است که علیرغم سبک بودن، بسیار سفت و محکم است. با توجه به قابلیت رنگ آمیزی آلومینیوم به هر رنگی، ورق کامپوزیت آلومینیوم در طیف گسترده ای از رنگ‌های فلزی و غیر فلزی و همچنین الگوهایی که از مواد دیگر مانند چوب یا مرمر تولید می‌‌شوند. کاربردهای ورق کامپوزیت آلومینیوم به روکش خارجی ساختمان محدود نمی‌‌شود. ورق کامپوزیت آلومینیوم را می‌‌توان در هر نوع پوشش، پارتیشن، سقف کاذب و غیره استفاده کرد. نمای آلومینیومی ساختمان جزو بهترین مصالح برای منحصر به فرد بودن نمای ساختمان می‌باشد و جزو محبوب ترین ورق‌های موجود در بازار می‌باشد. کارخانه پرمیوم باند مرغوب‌ترین  انواع ورق کامپوزیت  را ارائه می‌دهد.

رنگبندی انواع ورق های کامپوزیت چیست؟

برای اطلاع از رنگبندی انواع ورق های کامپوزیت و کالرچارت پرمیوم باند کلیک کنید

مصالح نمای ساختمان شیشه ای

نمای شیشه‌ای، از پرطرفدارترین و بهترین مصالح نمای ساختمان هستند، که از آن برای اجرا در انواع ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری استفاده می‌‌شود. از مزیت‌های مهم نماهای شیشه ای نقش بسیار موثر آن‌ها در تامین نور برای فضای داخلی می‌‌باشد.

نماهای لعاب مدرن از اتصالات به ۲ یا ۴ ورق شیشه ای مجزا با استفاده از براکت‌های فولادی ضد زنگ ساخته می‌‌شوند که به دلیل پایه‌های متعدد آنها به عنوان “عنکبوت” نیز شناخته می‌‌شود. اتصالات به ورق‌های شیشه ای معمولاً توسط براکت‌های فولادی ضد زنگ با واشرهای نئوپرن از طریق شیشه ساخته می‌‌شوند، این اتصالات به دلیل حرکات حرارتی و ساختاری امکان مفصل بندی را فراهم می‌‌کند تا تنش‌های موضعی روی شیشه به حداقل برسد.

معمولا برای اجرای نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها از شیشه سکوریت و یا شیشه رفلکس استفاده می‌‌شود. سرعت اجرای مصالح نمای ساختمان شیشه‌ای بسیار بالا می‌‌باشد، ضمن اینکه می‌‌توان برای اجرای بهترین مصالح نمای ساختمان، ترکیبی از شیشه با دیگر متریال نیز استفاده کرد. نماهای شیشه‌ای قابل ترمیم نیز می‌‌باشند و در تنوع رنگی بالایی موجود هستند.

از معایب مصالح نمای ساختمان شیشه‌ای این است که به راحتی کثیف می‌‌شود و تمیز کردن و نظافت آن کمی ‌‌مشکل می‌‌باشد. ضمن اینکه در صورتی که برای اجرای نمای شیشه‌ای از شیشه‌های دو جداره استفاده نگردد، در برابر ضربه نیز مقاومتی نخواهد داشت.

مصالح نمای ساختمان سایه خورشیدی

نمای سایه‌انداز خورشیدی نوعی کنترل خورشیدی است که می‌تواند برای بهینه‌سازی مقدار گرمای خورشیدی و نور مرئی ورودی به ساختمان استفاده شود. این نوع مصالح نمای ساختمان می‌‌تواند تأثیر قابل توجهی بر مصرف انرژی ساختمان و همچنین بر آسایش حرارتی و بصری ساکنان داشته باشد و از گرمای بیش از حد و تابش خیره کننده در روزهای گرم یا آفتابی محافظت کند. طیف گسترده ای از سیستم‌های سایه خورشیدی وجود دارد که ممکن است به عنوان بخشی از نمای ساختمان مورد استفاده قرار گیرد. عناصر فولادی افقی بیضی شکل، که به صورت افقی بین ستون‌های خارجی قرار دارند و اندازه و فاصله آنها برای کاهش شدت بهره خورشیدی طراحی شده است.

 مصالح نمای ساختمان بتنی پیش ساخته

مصالح معماری پیش ساخته برای پوشش تمام یا بخشی از نمای ساختمان یا دیوارهای مستقل مورد استفاده برای محوطه سازی، عایق صدا و دیوارهای امنیتی استفاده می‌‌شود. نواحی پیش ساخته به طور طبیعی دارای نفوذپذیری هوا پایینی هستند، بنابراین به طور کلی نفوذپذیری هوا با جزئیات خوب در رابط با پنجره‌ها و درها و سایر نفوذها از طریق دیوار برای خدمات ساختمان کنترل می‌‌شود. در این نوع نما بهره خورشیدی، سطوح نور و نماهای بیرون با انتخاب نوع، اندازه و چیدمان مناسب پنجره با سایه مناسب متعادل می‌‌شوند.

مصالح نمای ساختمان خود تمیز شونده

نمای خود تمیز شونده کار را برای اپلیکاتور و همچنین برای کاربر نهایی آسان می‌‌کند. بهره وری و سود بلند مدت بسیار گسترده است. سطوح خود تمیز شونده به دلیل پوشش‌های فوتوکاتالیستی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به یک نوع محصول مصالح نمای ساختمان بدل شده‌اند. در مصالح نمای ساختمان نانوپوشش‌های خود تمیز شونده از بتن و سنگ، شیشه و سرامیک، منسوجات، چوب، فولاد ضد زنگ، آلومینیوم و پلاستیک استفاده شده است.

مصالح نمای ساختمان هموستاتیک

نمای هومئوستاتیک از یک روبان مهندسی شده در داخل حفره نمای شیشه ای دو پوسته تشکیل شده است. روبان از الاستومرهای دی الکتریک ساخته شده است: مواد پلیمری که می‌‌توانند با اعمال جریان الکتریکی قطبی شوند. نمای هومئوستاتیک جزو بهترین مصالح نمای ساختمان است، زیرا مواد انعطاف پذیری هستند و انرژی بسیار کمی ‌‌مصرف می‌‌کنند. هر دو طرف ماده دی الکتریک با الکترودهای نقره پوشانده شده است. این لایه نقره ای نور را منعکس می‌‌کند و همچنین بار الکتریکی را در سراسر مواد توزیع می‌‌کند و باعث تغییر شکل آن می‌‌شود. نمای هومئوستاتیک کمک می‌‌کند تا دمای داخل ساختمان را تنظیم کند.

مصالح نمای ساختمان سیمانی از انواع نمای ساختمان

از ارزان ترین و بهترین مصالح نمای ساختمان، نمای سیمانی می‌‌باشد که اجرای آن نیز با سرعت بالایی در اشکال مختلف شامل زبره، نرمه و تگری انجام می‌‌شود. نماهای سیمانی از مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی برخوردار هستند و در صورت آتش سوزی نیز از انتشار آن جلوگیری می‌‌کنند.

نماهای سیمانی در کنار ظاهر زیبا و قابلیت شستشوی آسان، گرد و خاک را سریع به خود جذب می‌‌کنند و ممکن است دچار شکستگی و ترک خوردگی شوند، ضمن اینکه به عنوان یک عایق صوتی نیز ضعیف عمل می‌‌کنند.

مصالح نمای ساختمان سنگی

سنگ از متریال بسیار پرکاربرد در اجرای مصالح نمای ساختمان می‌‌باشد که ضمن برخورداری از مقاومت بالا، نمای لوکسی را نیز به ساختمان می‌‌بخشد. قیمت اجرای نمای ساختمان با سنگ، نسبت به دیگر نماها کمی ‌‌گران تر می‌‌باشد.

یکی از سبک‌های اجرای نمای ساختمان سنگی، نمای رومی‌‌ می‌‌باشد که با انواع سنگ‌های مرمر، تراورتن و گرانیت قابل اجرا است. نمای سنگی دارای ماندگاری بالایی می‌‌باشد و در برابر عوامل خارجی بسیار مقاوم است. ضمن اینکه این نما دارای ثبات رنگ می‌‌باشد و آلودگی‌ها و کثیفی کمتر در آن به چشم می‌‌خورد. سنگ‌های قابل استفاده در نما نیز دارای تنوع بالایی هستند و افراد به تناسب سلیقه خود می‌‌توانند از میان آن‌ها انتخاب کنند.

اما هزینه اجرای نمای سنگی مصالح نمای ساختمان کمی‌‌ بالاست، ضمن اینکه اجرای آن نیز زمانبر می‌‌باشد. از سویی دیگر به دلیل افزایش وزن ساختمان برای ساختمان‌هایی با ارتفاع زیاد به سختی اجرا می‌‌گردد.

مصالح نمای ساختمان چوبی

یکی از زیباترین نماهای ساختمانی، نمای چوبی می‌‌باشد که غالبا از آن در ساخت خانه‌های مدرن استفاده می‌‌کنند. معمولا از چوب در کنار دیگر متریال همچون فلز، شیشه و … استفاده می‌‌شود که نمای آن را خاص تر نشان دهد.

بهترین مصالح نمای ساختمان

از معروف ترین چوب‌هایی که برای مصالح نمای ساختمان استفاده می‌‌شود، چوب ترموود است که ضمن داشتن وزن سبک و مقاومت بالا، دارای قابلیت شکل پذیری می‌‌باشد و در برابر نفوذ حشرات، رطوبت و آتش سوزی نیز مقاوم است. ضمن اینکه مصالح نمای ساختمان اجرا شده با ترموود دارای ثبات و دوام بالایی در برابر ساییدگی و شرایط محیطی هستند، اما اجرای آن‌ها کمی‌‌ هزینه بر می‌‌باشد.

مصالح نمای ساختمان سرامیکی

مصالح نمای ساختمان سرامیک از نماهای پرطرفدار در طراحی ساختمان‌ها می‌‌باشد که جزء نماهای خشک به شمار می‌‌رود و قابل اجرا در ساختمان‌های مسکونی، نمای ساختمان اداری و یا تجاری است. مصالح نمای ساختمان سرامیکی در برابر صوت، آتش سوزی و رطوبت مقاومت بالایی دارد و در طرح و رنگ بندی‌های متنوعی نیز تولید می‌‌شود.

مصالح نمای ساختمان بایرامیکس

مصالح نمای ساختمان بایرامیکس از بهترین مصالح نمای ساختمان دکوراتیو می‌‌باشد که در واقع ملاتی متشکل از سنگدانه‌ها، رنگ، رزین‌های طبیعی و مصنوعی و دیگر افزودنی‌ها است.

از مزیت‌های نمای بایرامیکس می‌‌توان به تنوع رنگ بالا، برخورداری از قابلیت شستشو با آب، برخورداری از پوشش یکنواخت و همینطور تمیز کاری آسان اشاره کرد. اما این نما در برابر عوامل مختلف آسیب پذیر می‌‌باشد و به مرور و پس از زمان کوتاهی زیبایی آن کمتر می‌‌شود.

مصالح نمای ساختمان اتیکس از انواع نمای ساختمان

نمای اتیکس از بهترین مصالح نمای ساختمان عایق برای ساختمان به شمار می‌‌رود که آن را در برابر رطوبت، حرارت و برودت محافظت می‌‌کند. مصالح نمای ساختمان اتیکس متشکل از سه جزء عایق، مسلح کننده و پوشش نهایی می‌‌باشد. اجزا عایق نمای اتیکس متشکل از فوم پلی استایرن منبسط شده و یا پشم معدنی است و پوشش نهایی نیز چوب، آجر لعابدار، فلز، اندود و … می‌‌باشد.

مصالح نمای ساختمان مینرال

نمای ساختمان مینرال از انواع بهترین مصالح نمای ساختمان است که ترکیبی از سنگ‌های معدنی، گرانیت، سنگ‌های سفید و مرمر به همراه پلاستر می‌‌باشد. اجرای نمای مینرال بسیار مقرون به صرفه است، ضمن اینکه سرعت اجرای آن نیز بالاست.

در کنار تنوع در رنگ، طرح و مقاومت بالای نمای مینرال، عدم مقاومت کافی در برابر رطوبت از معایب مصالح نمای ساختمان مینرال است. به همین دلیل به مرور زمان این نما دچار آسیب دیدگی‌های جدی می‌‌شود.

نانو نما

نانو نما پوششی کاملا نامرئی می‌‌باشد که در جهت حفظ سطوح مختلف کارایی دارد؛ به طوری که می‌‌تواند نمای ساختمان را در برابر رطوبت و خسارت‌های ناشی از آن ایمن کند. در واقع مصالح نمای ساختمان پوشش نانو به افزایش طول عمر یک ساختمان کمک می‌‌کند. از پوشش نانو بر روی تمامی‌‌ نماهای آجری، سنگی و … می‌‌توان استفاده کرد. نمای نانو جزو مقاوم‌ترین و بهترین مصالح نمای ساختمان می‌باشد.

مصالح نمای ساختمان کنیتکس

مصالح نمای ساختمان نمای کنیتکس از انواع نمای ساختمان می‌‌باشد، که در واقع نوعی رنگ می‌‌باشد که در ترکیب آن از الیاف‌هایی مصنوعی، اکسید تیتان و … استفاده شده است. این نما به دلیل برخورداری از خاصیت ضد آب، جهت اجرای نمای بیرونی گزینه ای بسیار مناسب است.

مصالح نمای ساختمان استرچ متال

بهترین مصالح نمای ساختمان استرچ متال در واقع صفحات فلزی از جنس‌های آهن، آلومینیوم، استیل، برنج و مس است که به صورت برش خرده و عبور از عملیات کشش تحت عنوان استرچ متال به بازار عرضه شده اند.

این ورق‌ها زیبایی منحصر به فردی دارند و می‌‌توان با آن نمای سه بعدی را ایجاد کرد؛ ضمن اینکه در رنگ و طرح‌های متنوعی نیز تولید می‌‌شوند. اما تا به امروز آنچنان که باید مورد استقبال واقع نشده است.

انتخاب متریال بهترین مصالح نمای ساختمان مناسب

، عوامل مختلفی برای انتخاب بهترین مصالح نمای ساختمان شما باید در نظر گرفته شود. فراتر از سلایق زیبایی شناختی شخصی شما، ویژگی های مهمی که باید در نظر بگیرید عبارتند از:

  • ماندگاری
  • هزینه
  • جذب نویز
  • عایق
  • پایداری

کنتراست بهترین مصالح نمای ساختمان با ساختمان های مجاور

البته طراحی شما نقش مهمی در تعیین انتخاب بهترین مصالح نمای ساختمان خواهد داشت. متریال های مختلف ظاهر متفاوتی دارند و ویژگی های منحصر به فردی را برای یک ساختمان به ارمغان می‌آورند. اگر به فکر ترکیب عناصر جنبشی در نما یا کرکره‌ها و پره‌های خورشیدی خود هستید، مواد شما باید برای این کاربرد مناسب باشند. به همین ترتیب، اگر بهترین مصالح نمای ساختمان جسورانه، مدرن و تاثیرگذار را می‌خواهید، باید در نظر بگیرید که چه محصولی به شما کمک می‌کند تا به این هدف برسید.

بهترین مصالح نمای ساختمان کدام است؟

در انتخاب بهترین مصالح نمای ساختمان لازم است به فاکتورهای مهمی که یک نما باید داشته باشید، توجه کنید.

از مهم ترین فاکتورهای تعیین کننده یک نمای باکیفیت و ایده آل می‌‌توان به عایق حرارتی، عایق صوتی، مقاومت بالا در برابر زلزله و دیگر حوادث طبیعی، مقاومت در برابر ضربه، مقاومت در برابر خوردگی و اکسید شدن، مقاوم در برابر ترک، شکستگی و از هم گسیختگی اجزا، مقاومت در برابر یخ زدگی، ضد آتش سوزی و ضد حریق، انعطاف پذیر برای اجرای نما در انواع شکل‌ها، سبک بودن، زیبایی، متناسب با آب و هوای منطقه، قیمت اجرای مناسب، سرعت اجرای بالا، تعمیر و تعویض آسان و … اشاره کرد.

یکی از دلایل محبوبیت ورق‌ کامپوزیت برای اجرای انواع نمای ساختمان‌ها، برخورداری از تمامی‌‌ویژگی‌هایی است که نام بردیم.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.